Prima pagina  Galerie foto-evenimente  Contact   
Joi 23 Martie 2017   
CONSILIUL JUDETEAN |  APARATUL DE SPECIALITATE  |  INSTITUTII SUBORDONATE  |  STRATEGII-PROGRAME  |  PROIECTE  |  DOCUMENTE ONLINE |  ENERGII REGENERABILE
INFORMATII PUBLICE
PROGRAM AUDIENTE
ACCES PERSOANE DIZABILE
RAPOARTE DE ACTIVITATE
SERVICII PUBLICE
ACHIZITII PUBLICE
ECONOMIC
TAXE SI TARIFE
URBANISM
LEGISLATIE
APLICAREA LEGII 154/ 2012 A INFRASTRUCTURII DE COMUNICATII ELECTRONICE
LEGATURI INSTITUTIONALE
CAUTA IN SITE
INFORMATII UTILE
SITE-uri PRAHOVENE
MASS-MEDIA LOCALE
ONG-uri
PAGINI UTILE
SCURT ISTORIC
POSTURI VACANTE CJPH

Vizualizare lista posturi vacante
Numarul de vizitatori 4654741
Data ultimei actualizari 23 Martie 2017
  EVENIMENTE
INFORMARE DE PRESA - 17 februarie 2017
Data evenimentului:  2017-02-17
 

Vineri, 17 februarie 2017,  în prezența președintelui Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader și a Ministrului Sănătății, Florian Dorel Bodog, a avut loc inaugurarea compartimentului de Balneofizioterapie și Recuperare Medicală din cadrul Spitalului Orășenesc Vălenii de Munte.

Noul sediu al compartimentului de Balneofizioterapie a fost ridicat cu fonduri de la consiliul local în valoare de 1.100.000 lei și dotat cu aparatură medicală și mobilier în valoare de 400.000 lei, cu aceiași sursă de finanțare.

Compartimentul de fizioterapie dispune de 17 paturi și un pat spitalizare zi și îndeplinește toate normele sanitare privind condițiile de cazare, igienă și de prevenire a infecțiilor nosocomidale conform normelor aprobate de Ministerul Sănătății. În laboratorul BTF se pot efectua un număr de 11 proceduri (terapie cu curenți, bioptron, laser, ultrasonoterapie, unde scurte, magnetoterapie, împachetări cu parafină, masaj, chinetoterapie și mai nou subacval și baie galvanică).

Ministrul Sănătății, Florian Dorel Bodog a felicitat atât conducerea spitalului cât și Consiluil Local pentru noua realizare, menționând faptul că Spitalul din Vălenii de Munte poate fi dat ca exemplu pentru întreaga ţară pentru ceea ce se poate realiza întu-un sistem sanitar sănătos.  Totodată, a luat în calcul și propunerea conducerii spitalului de a aloca fonduri pentru modernizarea secției de pediatrie și a laboratorului de analize medicale.

La eveniment au mai participat prefectul județului Prahova,  Mădălina Lupea, primarul Orașului Vălenii de Munte, Florin Constantin, reprezentanți ai autorităților locale și județene, ai Drecției de Sănătate Publică Prahova și ai Parlamentului României.

Foto-eveniment

 

Biroul de presa

 

 

DESCOPERA PRAHOVA
PREZENTARE GENERALA
HARTA JUDETULUI
ALESII LOCALI
INFORMATII PRIMARII
MANIFESTARI COMERCIALE
CALENDAR CULTURAL, ARTISTIC SI RELIGIOS
INFORMATII PENTRU AFACERI
COMUNICATE DE PRESA
In perioada 21–31 martie 2017 va avea loc cea de a 12-a ediţie a Festivalului artelor NICHITA LA ECHINOCŢIU  
detalii...
In perioada 22-26 martie 2017, la Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Bușteni, va avea loc cea de-a VI-a ediție a Colocviului „Coregrafia Dansului Tradițional Astăzi”  
detalii...
Luni, 20 martie 2017, se sărbătoresc 197 de ani de la nașterea lui Alexandru Ioan Cuza, primul domnitor al Principatelor Unite și al statului Național Român  
detalii...
Vezi toate stirile
POTENTIAL TURISTIC
VISIT PRAHOVA
MONUMENTE
PEISAJE
AGROTURISM
Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura - FAO
   PRIMA PAGINA  |  GALERIE FOTO-EVENIMENTE  |  CONTACT  |  GHID NAVIGARE  |  TERMENI SI CONDITII   
Site oficial realizat in cadrul Sistemului Informatic Integrat in Administratia Publica Locala a Judetului Prahova - V3 2009