Prima pagina  Galerie foto-evenimente  Contact   
Marti 23 Ianuarie 2018   
CONSILIUL JUDETEAN |  APARATUL DE SPECIALITATE  |  INSTITUTII SUBORDONATE  |  STRATEGII-PROGRAME  |  PROIECTE  |  DOCUMENTE ONLINE |  ENERGII REGENERABILE
INFORMATII PUBLICE
PROGRAM AUDIENTE
ACCES PERSOANE DIZABILE
RAPOARTE DE ACTIVITATE
SERVICII PUBLICE
ACHIZITII PUBLICE
ECONOMIC
TAXE SI TARIFE
URBANISM
LEGISLATIE
APLICAREA LEGII 154/ 2012 A INFRASTRUCTURII DE COMUNICATII ELECTRONICE
LEGATURI INSTITUTIONALE
CAUTA IN SITE
INFORMATII UTILE
SITE-uri PRAHOVENE
MASS-MEDIA LOCALE
ONG-uri
PAGINI UTILE
SCURT ISTORIC
POSTURI VACANTE CJPH

Vizualizare lista posturi vacante
Numarul de vizitatori 5066967
Data ultimei actualizari 21 Iulie 2017
  EVENIMENTE
INFORMARE DE PRESA - 09 mai 2017
Data evenimentului:  2017-05-09
 

Marti, 9 mai 2017 la Ploieşti a fost marcata o zi cu tripla semnificatie: Ziua Europei , Ziua Independenţei de Stat a României (9 mai 1877) şi Ziua Victoriei Aliaţilor în cel de-al Doilea Război Mondial. Cu acest prilej au avut loc depuneri de coroane la Monumentul Vânătorilor de la Gara de Sud, la eveniment fiind prezenți preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, vicepreședintele Ludmila Sfîrloagă, administratorul public al județului, Fabioara Ionescu, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, consilieri judeţeni şi reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Prahova. Raportandu-se la primul eviment si la Uniunea Europeana ai carei membrii suntem din anul 2007, presedintele Bogdan Toader a subliniat ca trebuie sa privim cu incredere si optimism in proiectul european avand in vedere elemente stratgice precum: solidaritatea, securitatea, democratia si dezvoltarea durabila pentru intregul continent. Pe de alta parte,raportandu-se la Ziua Independentei de Stat a Romaniei, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader a precizat ca trebuie sa avem respect pentru curajul si determinarea inaintasilor nostri care, cu gandul la generatiile viitoare, au contribuit la crearea statului roman modern, anul 1877 ramanand unul de referinta in istoria neamului romanesc.  

Ceremonii culturale, militare și religioase prilejuite de sărbătorirea celor 3 evenimente amintite au avut loc și în orașul prahovean Vălenii de Munte, manifestările continuând în aceeași manieră pentru a marca în mod corespunzător atât Ziua Europei cât și jertfa eroilor români. La evenimentele festive de la Valenii de Munte au participat: președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Andrei Toader, vicepreședinții Consiliului Județean Prahova Ludmila Sfîrloagă și Vasile Pătrașcu, primarul orașului Vălenii de Munte, Florin Constantin, deputați de Prahova, consilieri județeni și locali, primari din localități prahovene și reprezentanți ai instituțiilor descentralizate și de cultură.

Manifestările comemorative au avut loc şi la Monumentul Eroului Sovietic, unde reprezentanţi ai Ambasadei Federaţiei Ruse în România au participat la ceremonia de depunere de coroane cu ocazia aniversării a 72 de ani de la Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial. La eveniment, alături de reprezentanţii ambasadei Federatiei Ruse au fost prezenţi si reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Prahova, ai Instituţiei Prefectului Prahova, ai Primăriei Municipiului Ploieşti precum şi ai veteranilor de război.

Foto-eveniment

Biroul de presă

 

DESCOPERA PRAHOVA
PREZENTARE GENERALA
HARTA JUDETULUI
ALESII LOCALI
INFORMATII PRIMARII
MANIFESTARI COMERCIALE
CALENDAR CULTURAL, ARTISTIC SI RELIGIOS
INFORMATII PENTRU AFACERI
COMUNICATE DE PRESA
Preşedintele C J Prahova, Bogdan Toader şi viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang,China , Hu Yafeng au semnat astăzi, 20 iulie 2017, ,,Memorandumul de Colaborare ".  
detalii...
Luni, 10.07.2017, ora 13.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova.  
detalii...
In urma avertiarilor de cod galben şi portocaliu, Consiliul Judetean Prahova a impus restrictii de circulatie pe drumurile judetene  
detalii...
Vezi toate stirile
POTENTIAL TURISTIC
VISIT PRAHOVA
MONUMENTE
PEISAJE
AGROTURISM
Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura - FAO
   PRIMA PAGINA  |  GALERIE FOTO-EVENIMENTE  |  CONTACT  |  GHID NAVIGARE  |  TERMENI SI CONDITII   
Site oficial realizat in cadrul Sistemului Informatic Integrat in Administratia Publica Locala a Judetului Prahova - V3 2009