Prima pagina  Galerie foto-evenimente  Contact   
Marti 16 Ianuarie 2018   
CONSILIUL JUDETEAN |  APARATUL DE SPECIALITATE  |  INSTITUTII SUBORDONATE  |  STRATEGII-PROGRAME  |  PROIECTE  |  DOCUMENTE ONLINE |  ENERGII REGENERABILE
INFORMATII PUBLICE
PROGRAM AUDIENTE
ACCES PERSOANE DIZABILE
RAPOARTE DE ACTIVITATE
SERVICII PUBLICE
ACHIZITII PUBLICE
ECONOMIC
TAXE SI TARIFE
URBANISM
LEGISLATIE
APLICAREA LEGII 154/ 2012 A INFRASTRUCTURII DE COMUNICATII ELECTRONICE
LEGATURI INSTITUTIONALE
CAUTA IN SITE
INFORMATII UTILE
SITE-uri PRAHOVENE
MASS-MEDIA LOCALE
ONG-uri
PAGINI UTILE
SCURT ISTORIC
POSTURI VACANTE CJPH

Vizualizare lista posturi vacante
Numarul de vizitatori 5062243
Data ultimei actualizari 21 Iulie 2017
  EVENIMENTE
INFORMARE DE PRESA - 15.05.2017
Data evenimentului:  2017-05-15
 

                                          Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Ludmila  Sfîrloagă  a participat  luni,  15 mai 2017, în  Ploieşti, la Ziua Dreptului Internaţional Umanitar. Potrivit legii, aceasta este stabilită pentru  14 mai deoarece la data de 14 mai 1954, România a devenit parte la Convenţiile umanitare de la Geneva.

                                           Vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă a precizat că situaţia geopolitică globală şi regională este una ce se află într-o continuă schimbare cu ameninţări şi riscuri evidente, si de aceea, problematica prezentată  la această ediţie de Asociaţia Română de Drept Umanitar - Filiala Prahova, trebuie sa fie tratată cu maximă responsabilitate. Frecvenţa şi amploarea crescândă a tensiunilor şi conflictelor îngrijorează comunitatea internaţională prin amploarea, între altele,  a dimensiunii pierderii iremediabile a unor importante valori culturale.

                                                De remarcat,  în contextul seriei de manifestări dedicate acestui eveniment, este faptul că s-a organizat în cooperare cu instituţii de învăţământ din Republica Moldova. Consiliul Judeţean Prahova s-a alăturat acestui demers prin acordarea unor diplome unor unităţi de învăţământ, precum şi profesorilor care au îndrumat elevii în a reda în forme artistice ideile înălţătoare de unitate a valorilor noastre naţionale şi spirituale; astfel vicepreşedintele Ludmila Sfîrloagă a acordat  Liceului Teoretic ,,Ion Creangădin Chişinău ,, Diploma de excelenţă pentru participarea la concursul de pictură organizat cu ocazia Zilei Dreptului Internaţional Umanitar”, editia a IV- a.

                                                 Manifestarea culturală de astăzi a creat premisele identificarii  unor  căi de a da o soluție unei probleme deosebit de complexe, cum este cea a protejării patrimoniului cultural al omenirii, dar în mod deosebit al celui naţional.  La eveniment au mai participat: Emil Drăgănescu, subprefectul Judeţului Prahova; reprezentanţi ai Primăriei Ploieşti; parlamentari  de Prahova; reprezentanţi ai instituţiilor de cultură.

  

FOTO - eveniment

                             

                                                                                                                                  Biroul  de  Presa

 

DESCOPERA PRAHOVA
PREZENTARE GENERALA
HARTA JUDETULUI
ALESII LOCALI
INFORMATII PRIMARII
MANIFESTARI COMERCIALE
CALENDAR CULTURAL, ARTISTIC SI RELIGIOS
INFORMATII PENTRU AFACERI
COMUNICATE DE PRESA
Preşedintele C J Prahova, Bogdan Toader şi viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang,China , Hu Yafeng au semnat astăzi, 20 iulie 2017, ,,Memorandumul de Colaborare ".  
detalii...
Luni, 10.07.2017, ora 13.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova.  
detalii...
In urma avertiarilor de cod galben şi portocaliu, Consiliul Judetean Prahova a impus restrictii de circulatie pe drumurile judetene  
detalii...
Vezi toate stirile
POTENTIAL TURISTIC
VISIT PRAHOVA
MONUMENTE
PEISAJE
AGROTURISM
Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura - FAO
   PRIMA PAGINA  |  GALERIE FOTO-EVENIMENTE  |  CONTACT  |  GHID NAVIGARE  |  TERMENI SI CONDITII   
Site oficial realizat in cadrul Sistemului Informatic Integrat in Administratia Publica Locala a Judetului Prahova - V3 2009