Prima pagina  Galerie foto-evenimente  Contact   
Luni 26 Februarie 2018   
CONSILIUL JUDETEAN |  APARATUL DE SPECIALITATE  |  INSTITUTII SUBORDONATE  |  STRATEGII-PROGRAME  |  PROIECTE  |  DOCUMENTE ONLINE |  ENERGII REGENERABILE
INFORMATII PUBLICE
PROGRAM AUDIENTE
ACCES PERSOANE DIZABILE
RAPOARTE DE ACTIVITATE
SERVICII PUBLICE
ACHIZITII PUBLICE
ECONOMIC
TAXE SI TARIFE
URBANISM
LEGISLATIE
APLICAREA LEGII 154/ 2012 A INFRASTRUCTURII DE COMUNICATII ELECTRONICE
LEGATURI INSTITUTIONALE
CAUTA IN SITE
INFORMATII UTILE
SITE-uri PRAHOVENE
MASS-MEDIA LOCALE
ONG-uri
PAGINI UTILE
SCURT ISTORIC
POSTURI VACANTE CJPH

Vizualizare lista posturi vacante
Numarul de vizitatori 5093466
Data ultimei actualizari 21 Iulie 2017
  EVENIMENTE
INFORMARE DE PRESA - 30.05.2017
Data evenimentului:  2017-05-30
 

                            Administratorul  public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu  a participat  marţi, 30 mai 2017, la evenimentul de promovare al Programului  ,, Fiecare copil în grădiniţă”, eveniment ce a fost desfăşurat de Asociaţia OvidiuRo, în parteneriat cu alte entităţi publice, private şi nonguvernamentale. Acest program este implementat folosind ca instrument legea 248/2015 – ,,privind stimularea participării în învăţământul preşcolar a copiilor provenind din familii defavorizate” şi constă în distribuirea de tichete sociale în valoare de 50 lei / lună către părinţii cu un venit sub 284 lei/ membru de familie, cu condiţia să-şi aducă  la grădiniţă copii în fiecare zi.

                                             Administratorul public al Judeţului Prahova, Fabioara Ionescu  a salutat această iniţiativă cu un impact deosebit asupra comunităţii, felicitând toţi actorii implicaţi în realizarea şi desfăşurarea acestui program. Totodată, oficialul judeţean a precizat că administraţia judeţeană este implicată în programul guvernamental prin care se distribuie mere atât în grădiniţe cât şi în ciclul gimnazial,  subliniind şi posibilitatea dezvoltării unor parteneriate cu comunităţile locale pentru a renova sau a  construi grădiniţe acolo unde este necesar. Consiliul Judeţean Prahova sprijină astfel educaţia şi  accesul la educaţie, având în vedere că o societate educată este o societate cu potenţial de dezvoltare .

                                               La evenimentul de astăzi au mai participat: subprefectul Judeţului Prahova, Emil Drăgănescu; reprezentanţi ai primăriei Municipiului Ploieşti; ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova; ai primăriilor din judeţ; educatori şi învăţători.

 

FOTO  - eveniment

 

                                                                        Biroul de PRESA     

 

DESCOPERA PRAHOVA
PREZENTARE GENERALA
HARTA JUDETULUI
ALESII LOCALI
INFORMATII PRIMARII
MANIFESTARI COMERCIALE
CALENDAR CULTURAL, ARTISTIC SI RELIGIOS
INFORMATII PENTRU AFACERI
COMUNICATE DE PRESA
Preşedintele C J Prahova, Bogdan Toader şi viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang,China , Hu Yafeng au semnat astăzi, 20 iulie 2017, ,,Memorandumul de Colaborare ".  
detalii...
Luni, 10.07.2017, ora 13.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova.  
detalii...
In urma avertiarilor de cod galben şi portocaliu, Consiliul Judetean Prahova a impus restrictii de circulatie pe drumurile judetene  
detalii...
Vezi toate stirile
POTENTIAL TURISTIC
VISIT PRAHOVA
MONUMENTE
PEISAJE
AGROTURISM
Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura - FAO
   PRIMA PAGINA  |  GALERIE FOTO-EVENIMENTE  |  CONTACT  |  GHID NAVIGARE  |  TERMENI SI CONDITII   
Site oficial realizat in cadrul Sistemului Informatic Integrat in Administratia Publica Locala a Judetului Prahova - V3 2009