Prima pagina  Galerie foto-evenimente  Contact   
Marti 23 Ianuarie 2018   
CONSILIUL JUDETEAN |  APARATUL DE SPECIALITATE  |  INSTITUTII SUBORDONATE  |  STRATEGII-PROGRAME  |  PROIECTE  |  DOCUMENTE ONLINE |  ENERGII REGENERABILE
INFORMATII PUBLICE
PROGRAM AUDIENTE
ACCES PERSOANE DIZABILE
RAPOARTE DE ACTIVITATE
SERVICII PUBLICE
ACHIZITII PUBLICE
ECONOMIC
TAXE SI TARIFE
URBANISM
LEGISLATIE
APLICAREA LEGII 154/ 2012 A INFRASTRUCTURII DE COMUNICATII ELECTRONICE
LEGATURI INSTITUTIONALE
CAUTA IN SITE
INFORMATII UTILE
SITE-uri PRAHOVENE
MASS-MEDIA LOCALE
ONG-uri
PAGINI UTILE
SCURT ISTORIC
POSTURI VACANTE CJPH

Vizualizare lista posturi vacante
Numarul de vizitatori 5066961
Data ultimei actualizari 21 Iulie 2017
  EVENIMENTE
INFORMARE DE PRESA - 23.06.2017
Data evenimentului:  2017-06-23
 

                                        Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a participat vineri, 23 iunie 2017 la conferinţa  intitulată ,, Soluţii legislative şi instituţionale pentru administraţia publică locală”, eveniment organizat cu ocazia Zilei  Administraţiei  Publice de către  Centrul de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio – Administrative din cadrul UPG Ploieşti în  cooperare cu Consiliul Judeţean Prahova. Ziua Internațională a Administrației Publice este marcată anual în data de 23 iunie şi a fost instituită printr-o rezoluţie a Adunării Generale a Națiunilor Unite (ONU), ca o recunoaștere publică a valorii și virtuții serviciului public față de comunitate, a contribuției administrației publice în procesul de dezvoltare şi a muncii depuse de funcționarii publici. Pentru anul  2017 Forumul ONU pentru Administrație Publică a ales tema ,,Viitorul este Acum — Accelerarea Inovării la nivelul Administrației Publice pentru Agenda 2030''.

                                          In cadrul evenimentului de astăzi  au fost abordate mai multe aspecte legate de : colaborarea între mediul academic şi autorităţile  locale; dezvoltarea judeţului; relaţia autorităţi locale – autorităţi statale precum şi identificarea unor probleme legislative cu care se confruntă administraţia publică locala. Pentru a încuraja tinerii să urmeze o carieră în administraţia publică şi ca o recunoaştere a eforturilor depuse, la începutul conferinţei a fost premiat şeful promoţiei 2017 de la Specializarea Administraţie Publică din cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti.

                                           La coferinţa dedicată administraţiei publice  au  mai participat: directorul Centrului de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio – Administrative din cadrul UPG Ploieşti, profesor universitar doctor Mihai Apostolache; subprefectul Judeţului Prahova, Emil Drăgănescu; primari din Judeţul Prahova; parlamentari; profesori; studenţi şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale. 

 

FOTO  - eveniment

 

                                                                                                                                                        Biroul de Presa

 

 

DESCOPERA PRAHOVA
PREZENTARE GENERALA
HARTA JUDETULUI
ALESII LOCALI
INFORMATII PRIMARII
MANIFESTARI COMERCIALE
CALENDAR CULTURAL, ARTISTIC SI RELIGIOS
INFORMATII PENTRU AFACERI
COMUNICATE DE PRESA
Preşedintele C J Prahova, Bogdan Toader şi viceguvernatorul Provinciei Heilongjiang,China , Hu Yafeng au semnat astăzi, 20 iulie 2017, ,,Memorandumul de Colaborare ".  
detalii...
Luni, 10.07.2017, ora 13.00, Sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ are loc sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova.  
detalii...
In urma avertiarilor de cod galben şi portocaliu, Consiliul Judetean Prahova a impus restrictii de circulatie pe drumurile judetene  
detalii...
Vezi toate stirile
POTENTIAL TURISTIC
VISIT PRAHOVA
MONUMENTE
PEISAJE
AGROTURISM
Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura - FAO
   PRIMA PAGINA  |  GALERIE FOTO-EVENIMENTE  |  CONTACT  |  GHID NAVIGARE  |  TERMENI SI CONDITII   
Site oficial realizat in cadrul Sistemului Informatic Integrat in Administratia Publica Locala a Judetului Prahova - V3 2009