Cei 103 ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1918 vor fi marcați, în intervalul 2021-2022, de Consiliul Judeţean Prahova prin 103 povești de viață ale prahovenilor care s-au impus și se impun în comunitate.
🔵 Pe parcursul anului, vă vom aduce în prim-plan oameni din diverse domenii de activitate care, în felul lor, au pus umărul la consolidarea și schimbarea percepției despre societatea noastră.
🟡 Sunt oameni pentru care mândria de a fi român este exprimată zilnic, prin faptele lor. Unii dintre ei sunt la început de drum, dar prin rezultatele obținute au devenit deja ambasadori ai țării noastre, alții fac tot posibilul pentru păstrarea identității, alții se numără printre cei care au scris pagini de istorie, riscându-și viața pentru ca noi să ne bucurăm de libertate. Sunt oameni care ne sunt mentori, sunt oameni care fac front comun cu știința și credința pentru viața noastră, sunt oameni care se încăpățânează să metamorfozeze societatea prin educație, sport, cultură etc.
🔴 Sunt OAMENI pe care merită să-i cunoaștem și să-i avem ca modele!
Fiecare distribuire a poveștilor prezentate în cadrul proiectului derulat de Consiliul Judeţean Prahova: „103 ani de România, 103 prahoveni emblematici!“ va însemna un plus pentru promovarea persoanelor și poveștilor care MERITĂ!