Şedinţă în premieră, organizată în Prahova de Asociaţia Comunelor din România (A.Co.R), filiala judeţeană.

Este vorba despre prima întâlnire a corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor, la care a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Dumitru Tudone.

Ca fost secretar general al judeţului Călăraşi, Dumitru Tudone le-a mărturisit celor prezenţi că este familiarizat cu toate problemele pe care le au din funcţia pe care o ocupă şi i-a asigurat de toată deschiderea şi sprijinul conducerii CJ Prahova în găsirea soluţiilor optime. I-a sfătuit ca în activitatea lor să urmeze doar linia legală, pentru că orice compromis le va fi defavorabil.
De asemenea, şi-a exprimat dorinţa ca la întâlnirile viitoare să fie prezenţi mai mulţi secretari generali, pentru că este o breaslă care trebuie să funcţioneze ca o echipă, unde să existe schimb de opinii şi experienţă.

Iniţiativei preşedintelui A.Co.R., Vasilică Diaconu – primarul comunei Măgurele, i-au răspuns aproximativ 20 de secretari, un număr mic, ţinând cont că Prahova are 90 de comune, iar printre temele discuţiei erau şi cele menite să îmbunătăţească modul de comunicare interinstituţional.

Este de precizat însă că nu toţi secretarii generali sunt şi membri ai A.Co.R, doar 40 semnând, până acum, adeziunea la filiala prahoveană a Asociaţiei. Lista rămâne deschisă, unul dintre punctele de pe ordinea de zi reprezentându-l strategia de atragere în corpul profesional al unui număr cât mai mare de membri.

 

ACoR 20iulie2021

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.