Astăzi, 20 iunie, în Sala Marea Unire a Palatului Culturii din Ploiești, a avut loc conferința „Administrația publică locală în lumina Codului Administrativ”. Conferința a fost susținută de distinsa Profesoară Universitar Doctor Verginia Vedinaș, cunoscută drept unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu și membru corespondent al prestigioasei Academiei Oamenilor de Știință din România.
Evenimentul a fost organizat în colaborare între Consiliul Județean Prahova și Biblioteca Județeană Nicolae Iorga, reușind să atragă un număr mare de participanți. În cadrul acestei conferințe, doamna Vedinaș a prezentat lucrarea de referință ”Codul Administrativ Comentat”. Lucrarea, structurată în două volume, a fost coordonată de doamna Profesoară, iar prezentarea sa a fost urmată de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, oferindu-le participanților ocazia unică de a interacționa direct cu expertul în domeniu.
Printre participanții la eveniment s-au numărat Dumitru Tudone, Vicepreședintele CJ Prahova, și Mihai Cristian Apostolache, Conferențiar universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Ambii au subliniat importanța Codului Administrativ în administrația publică locală, accentuând că acesta joacă un rol crucial în procesul de modernizare și îmbunătățire a serviciilor oferite cetățenilor.
Conferința a reprezentat o oportunitate excelentă pentru toți cei interesați de aspectele juridice și administrative ale administrației publice locale să își îmbogățească cunoștințele și să participe la discuții esențiale cu doamna Profesor Universitar Doctor Verginia Vedinaș.