Consiliul Județean Prahova, în parteneriat cu Primăria Orașului Sinaia, organizează în perioada 9 – 12 aprilie 2024, Adunarea Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, eveniment ce are loc în orașul Sinaia .
Acesta reunește lideri și specialiști din administrația publică locală din întreaga țară, oferind o platformă valoroasă pentru schimbul de experiențe și pentru discuții pe teme relevante sectorului.
În calitate de gazde, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova și primarul orașului Sinaia au evidențiat importanța colaborării între diferite niveluri ale administrației publice.
Discuțiile s-au concentrat pe aspecte legate de legalitate și eficiență în administrație, recunoscându-se necesitatea adaptării continue la cerințele și așteptările cetățenilor.

„Este esențial să lucrăm împreună pentru a asigura o administrație care răspunde nevoilor cetățenilor într-un mod eficient și transparent. Această întâlnire reprezintă un pas important în direcția consolidării cooperării noastre și a îmbunătățirii serviciilor publice oferite,” a subliniat vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, domnul Dumitru Tudone.

La 26 de ani de la înființarea Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, evenimentul a oferit o ocazie de a reflecta asupra evoluției administrației publice și a contribuției continue a asociației la acest domeniu.