🚌 Consiliul Județean Prahova vă invită la o nouă întâlnire pentru îmbunătățirea transportului public județean de persoane prin curse regulate, deschisă cetățenilor, operatorilor de transport și altor părți interesate.
🚌 Evenimentul se va desfășura joi, 29 februarie 2024, la ora 17:00, în Sala de Consiliu a Palatului Administrativ Ploiești, Intrarea B.
🚌 Scopul acestei întâlniri este discutarea și îmbunătățirea serviciilor de transport public, pentru a se alinia mai bine cu nevoile comunității noastre.
🚌Întâlnirea va servi ca o platformă de dialog deschis, unde toți participanții sunt încurajați să împărtășească idei și sugestii pentru a face transportul public din Prahova mai accesibil, eficient și sustenabil.
🚌 Ne dorim să căutăm împreună soluții inovative pentru îmbunătățirea calității transportului public județean și să adaptăm aceste servicii la cerințele actuale și viitoare ale cetățenilor.
🚌 Prezența și participarea activă a dumneavoastră sunt esențiale pentru a asigura dezvoltarea unui sistem de transport public care să răspundă eficient nevoilor tuturor locuitorilor din Prahova.