Vicepreședintele Dumitru Tudone deschide oficial Maratonul pentru Educație Antreprenorială la Ploiești, etapa județeană Prahova.

Astăzi, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, a participat la ceremonia de deschidere a celei de-a doua ediții a Maratonului pentru Educație Antreprenorială, etapa județeană Prahova. Evenimentul, organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Prahova, își propune să inspire și să formeze următoarea generație de antreprenori.

Vicepreședintele Tudone a subliniat importanța educației antreprenoriale pentru tineri, exprimând sprijinul total al Consiliului Județean pentru astfel de inițiative.
„Prin implicarea în acest tip de educație, tinerii noștri, care reprezintă viitorul nostru, nu doar că acumulează cunoștințe teoretice, ci își transformă ideile în proiecte concrete care pot revitaliza comunitățile locale. Aceasta este o lecție valoroasă de viață, o confirmare că fiecare idee prezentată astăzi poate deveni fundamentul unei noi inițiative de afaceri, contribuind astfel la dezvoltarea economică a județului, a regiunii noastre și chiar a țării,” a declarat Dumitru Tudone.

Evenimentul beneficiază de o colaborare amplă între sectorul public, societatea civilă și companiile locale, demonstrând un efort comun pentru susținerea și dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor.
Maratonul pentru Educație Antreprenorială este doar unul dintre numeroasele proiecte susținute de Consiliul Județean Prahova, care vizează stimularea inovației și a antreprenoriatului în regiune.