Consiliul Județean Prahova anunță că, începând cu data de 5 iulie 2023, operatorii de transport județeni vor asigura cursele regulate pe toate traseele de transport public județean de persoane din județul Prahova.

Astăzi, 4 iulie 2023, Consiliul Județean Prahova a semnat prelungirea cu 60 de zile a licențelor provizorii deținute de operatorii de transport județeni. Această măsură asigură continuitatea serviciilor de transport până la finalizarea procedurii de atribuire a contractelor de servicii publice derulată de administrația publică județeană.

În cazul traseelor pe care vechii operatori nu s-au înscris la licitație și au întrerupt unilateral cursele regulate de transport de călători, au fost eliberate licențe provizorii pentru operatorii de transport de pe traseele alăturate.

Consiliul Județean Prahova este dedicat asigurării unui transport public de calitate pentru cetățenii săi și a luat toate măsurile necesare pentru a remedia difuncționalitățile apărute. Apreciem înțelegerea și răbdarea cetățenilor pe durata acestui proces.