La ora 09:00, în judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă, pe toată rețeaua de drumuri judeţene.
Firmele responsabile de curățarea drumurilor de deszăpezire au acționat în cursul nopții pe toată rețeaua de drumuri județene pentru a se asigura un trafic normal. La ora actuală nu sunt drumuri județene blocate.
Se intervine permanent cu material antiderapant și soluție în vederea prevenirii formării poleiului și stratului de gheață pe asfalt, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă.
Reamintim participanților la trafic că DJ 713, drumul care face legătura din DN 71 Târgovişte-Sinaia cu zona Padina-Peştera, a fost închis circulaţiei rutiere din cauza zăpezii existente în zona montană.
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică de COD GALBEN până astăzi la ora 10:00. Fenomene vizate: ninsori moderate cantitativ și viscol.
Se recomandă evitarea deplasărilor pe timp de viscol și ninsoare, iar dacă este absolut necesar, să se informeze în prealabil dacă drumurile sunt blocate. Înainte de plecare, se recomandă verificarea funcționării sistemului de încălzire, a nivelului de combustibil și echiparea autovehiculului pentru condiții de iarnă (anvelope, lanțuri antiderapante, lopată, nisip).
Pentru informații sau sesizări legate de traficul în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii pot contacta Consiliul Județean Prahova la numărul de telefon: 𝟎𝟕𝟖𝟔.𝟕𝟏𝟓.𝟏𝟓𝟕.