La ora 17:00, în judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă, pe toată rețeaua de drumuri judeţene.
S-a intervenit permanent, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă. Au fost utilizate utilaje cu lama și materiale antiderapante pentru degajarea carosabilului și prevenirea poleiului.

Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curățarea drumurilor toate utilajele sunt pregătite să acționeze în cursul nopții pentru menținerea drumurilor în stare de viabilitate.

Reamintim participanților la trafic că DJ 713, drumul care face legătura din DN 71 Târgovişte-Sinaia cu zona Padina-Peştera, a fost redeschis circulaţiei rutiere.

Se recomandă evitarea deplasărilor pe timp de viscol și ninsoare, iar dacă este absolut necesar, să se informeze în prealabil dacă drumurile sunt blocate. Înainte de plecare, se recomandă verificarea funcționării sistemului de încălzire, a nivelului de combustibil și echiparea autovehiculului pentru condiții de iarnă (anvelope, lanțuri antiderapante, lopată, nisip).

Pentru informații sau sesizări legate de traficul în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii pot contacta Consiliul Județean Prahova la numărul de telefon: 𝟎𝟕𝟖𝟔.𝟕𝟏𝟓.𝟏𝟓𝟕.