La ora 18:00, în judeţul Prahova se circulă în condiţii de iarnă, pe toată rețeaua de drumuri judeţene. Se intervine permanent, pentru a se asigura un trafic în condiţii de siguranţă. Potrivit informaţiilor furnizate de firmele responsabile de curățarea drumurilor, la ora 18:00, pe teren, se aflau 33 de utilaje de deszăpezire.
La ora 18:00, cele trei companii responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumunile județene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Prahova acționau pe următoarele drumuri:

Lotul 1 – zona de sud a județului acționează SC Coni SRL cu un număr de 10 utilaje;

Lotul 2 – Zona de est a Județului acționează SC RONI CIVIL INTEROUTE SRL cu 9 utilaje;

Lotul 3 – Zona de vest a județului acționează SCDA Infrastructură SRL cu 14 utilaje.

Participanții la trafic sunt rugați să evite drumurile județene ce fac legătura între Mizil – Amaru, Fulga – Boldești Grădiștea, Mizil – Sălciile și Mizil – Jugureni. Pe aceste drumuri se intervine cu utilaje grele pentru degajarea zăpezii abundente de pe carosabil.

Se circulă greu pe DJ 102 D, unde ninge puternic și viscolit.

Totodată, DJ 713, drumul care face legătura din DN 71 Târgovişte-Sinaia cu zona Padina-Peştera, a fost închis circulaţiei rutiere din cauza zăpezii existente în zona montană.

La nivelul Consiliului Judeţean Prahova a fost înfiinţat un centru de preluare/ transmitere de informaţii. Astfel, pentru a se informa, sau pentru a sesiza anumite aspecte legate de circulația în condiții de iarnă pe drumurile județene, cetățenii au la dispoziție următorul număr de telefon: 0786.715.157.