Agenția pentru Eficiență Energetică și Energii Regenerabile “AE3R Ploiești - Prahova” (www.ae3r-ploiesti.ro) și-a început activitatea în 2009, având ca membri fondatori Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești.

Agenția face parte din rețeaua europeană a agențiilor regionale de management energetic și este un organism calificat de identificare și evaluare a problemelor de energie și de mediu.
Angajații „AE3R Ploiești – Prahova” sunt instruiți și autorizați pentru a realiza Certificate de Performanță Energetică pentru clădiri și au inspectat o mare parte din clădirile publice din județul Prahova, realizând audituri energetice sau certificate de performanță energetică, după caz, și expertiză tehnică pentru reabilitare și atragerea de fonduri pentru implementarea măsurilor de eficiență energetică recomandate.

Totodată, AE3R sprijină atingerea obiectivelor naționale și europene privind eficiența energetică și utilizarea surselor de energie regenerabilă, acordând asistență autorităților locale din județ în elaborarea programelor și planurilor locale pentru îmbunătățirea eficienței energetice și monitorizând realizarea acestora.

Website : www.ae3r-ploiesti.ro

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.