Lucrările de amenajare a noii parcări din apropirerea Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești, destinată pacienților, aparținătorilor și personalului medical sunt în graficul stabilit.

Administrația județeană a demarat lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
Acestea au început anul trecut, cu modernizarea secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a continuat cu secţiile Interne, Ortopedie, Chirurgie vasculară, Neurologie și Unitatea de Primiri Urgențe (UPU).

Un obiectiv important în ceea ce privește unitatea sanitară prahoveană a fost și amenajarea unei parcări noi, destinată în primul rând pacienților și aparținătorilor.
Lucrările pentru realizarea acestui obiectiv sunt în graficul stabilit.
Această parcare de utilitate publică, finanțată din bugetul județului Prahova, va avea aproximativ 200 de locuri, terenul aferent investiției fiind de 4696 m2.
Este important ca pe lângă modernizarea spitalului și dotarea acestuia cu aparatură medicală performantă, să existe și o parcare corespunzătoare, care să vină în sprijinul prahovenilor.

Modernizarea SJU Ploiești face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ, sănătatea fiind una din prioritățile mandatului președintelui Bogdan Toader.

Lucrări de amen...
Lucrări de amenajare parcare SJU
Lucrări de amen...
Lucrări de amenajare parcare SJU
Lucrări de amen...
Lucrări de amenajare parcare SJU
Lucrări de amen...
Lucrări de amenajare parcare SJU

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.