Deliberativul prahovean s-a întrunit luni, 16 martie 2020, în ședință de îndată.

Pe ordinea de zi s-a regăsit un singur proiect privind rectificarea bugetului propriu al județului și a bugetelor unor instituții de sub autoritatea Consiliului Județean Prahova.

Proiectul de hotărâre inițiat de președintele Bogdan Toader constă în diminuarea creditelor bugetare aprobate la capitolul ,,Locuințe, servicii și dezvoltare publică” și suplimentarea creditelor bugetare aprobate la capitolul ,,Sănătate”.

Această măsură specială a fost adoptată pentru finanțarea cheltuielilor de capital  la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, cu suma de 1.513.000 lei, pentru achiziționarea de aparatură medicală, în contextul epidemiei de coronavirus cu care se confruntă și țara noastră, implicit județul Prahova. Mai exact, se vor achiziționa 10 aparate de ventilație mecanică cu stațiile de monitorizare aferente și un aparat Real Time PCR, pentru depistarea infecțiilor cu COVID - 19.

Administrația județeană va lua în continuare toate măsurile legale ce se impun pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor prin infectarea cu coronavirus.

Achiziție apara...
Achiziție aparatură medicală
Achiziție apara...
Achiziție aparatură medicală
Achiziție apara...
Achiziție aparatură medicală

Hartă deszăpezire

deszapezire

Reorganizare

donare sange2017

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară

Ziar Consiliul Județean Prahova

  • Ziar CJPH

Consultare publică - Planul teritorial pentru tranziție justă 2021-2027

POTJ 2021 2027

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.